Help

 

Hoe kan ik mijn product ruilen voor een andere kleur of maat?

Zoals in de voorwaarden staat beschreven kunt u binnen 14 dagen een product om ruilen voor een andere maat of kleur. Het is essentieel dat u zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Het is aan te raden om het nieuwe gewenste product te reserveren of indien niet op voorraad te informeren naar de levertijd. Dit kan door een email te sturen naar info@ilse-jacobsen.nlinfo@jets4all.nl of te bellen +31(0)342-478483. Voor het nieuw op te sturen product worden geen verzendkosten berekend. U betaalt slechts de retour verzendkosten. 

 

 

Hoe kan ik mijn order annuleren?

Zoals in de voorwaarden staat beschreven kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van een artikel de order nog annuleren. Het is essentieel dat u zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Het aankoopbedrag van het artikel minus de verzendkosten wordt binnen enkele dagen na retour ontvangst van het product teruggestort op het rekeningnummer waarmee u betaald heeft.

 

 

Hoe kan ik een product retour sturen?

Bij een retour zending verzoeken wij u om altijd een mail te sturen (info@ilse-jacobsen.nl of info@jets4all.nl) Daarnaast is het voor een juiste en snelle afwikkeling belangrijk dat u de orderbevestiging, die u ontvangen heeft per mail, uitprint en mee stuurt met daarop aangegeven wat eventueel de reden is van de retour zending en wat u wenst als vervolgactie. Bijvoorbeeld andere maat opsturen of order annuleren en geld terugstorten. Het aankoopbedrag van het artikel minus de verzendkosten wordt binnen enkele dagen na retour ontvangst van het product teruggestort op het rekeningnummer waarmee u betaald heeft.
Graag het product in de oorspronkelijke verpakking retour sturen. Vergeet niet het originele verzendadres goed door te strepen.U betaalt de retour verzendkosten.

 

Retour adres:
Jet's
Zevenbergjesweg 13
3781 NV Voorthuizen
Nederland

 

 

Hoe kan ik een klacht melden?

Ondanks alle zorgvuldigheid, kan het voorkomen dat u een klacht over het product of over onze dienstverlening heeft. Wij verzoeken u de klacht te melden via mail en daarbij aan te geven wat het ordernummer was waarmee u het product aangeschaft heeft. In de meeste gevallen zullen wij binnen 1 werkdag reageren. En indien nodig telefonisch contact opnemen.

Ook voor alle andere vragen kunt u altijd contact opnemen. Door een email te sturen naar info@ilse-jacobsen.nl / info@jets4all.nl of te bellen +31(0)342-478483

Het is goed om te weten dat de rubberlaarzen natuurproducten en handgemaakt zijn. Daarom kan het voorkomen dat er kleine oneffenheden in het materiaal of in de montage voorkomen. Dit is inherent aan dit product. Voordat de laarzen door ons verstuurd worden doen wij een extra controle.